Välkommen till Smashing Balance! Hos oss kan du hyra både SUP-brädor och kajaker för en härlig dag på vattnet. Vi finns belägna vid vackra Långsjön i Älsvjö, precis intill Herrängens Gård.

Vi har öppet från och med maj och hela sommaren, så oavsett om du vill njuta av en avkopplande dag på vattnet, eller utmana dig själv med lite träning, så har vi det du behöver för en oförglömlig upplevelse.

Vi har ett stort utbud av SUP-brädor och kajaker, så oavsett om du är nybörjare eller erfaren, så kan vi erbjuda något som passar just dig. Vi ger dig även all nödvändig utrustning och instruktioner så att du känner dig säker och bekväm på vattnet.

Så kom och besök oss på Smashing Balance och upplev en dag fylld av roliga och spännande aktiviteter på vattnet. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att skapa minnen för livet!

Boka din upplevelse idag, online på hemsidan.

Boka din hyra här

Nedan kan du enkelt boka in vad du vill hyra.

Välj datum och tid för att sedan välja aktivitet.

Öppettider

Du kan boka SUP och kajaker varje dag mellan 09.00 - 21.00. Obs att du måste förboka din bokning för att säkerhetställa att vi är på plats.

Herrängens gård

Vi samarbetar med Herrängens Gård som ligger i en fantastisk miljö 15 minuter från staden intill Långsjön.

På och intill gården arrangerar vi både tennis + yogaläger och har även en av våra säljstationer.

På våra läger kör vi tennisövningar, lekfulla poängspel, teknisk träning och fitness. Yogan blir av lugnare form för att hitta den perfekta balansen för dig.

Med många års erfarenhet kommer vi att anpassa tennis, kroppsbyggnad och yogan till din nivå.

Herrängens gård

Kontakta oss

Elton's - Sickla Strand

Ni missar väl inte vårt systerföretag, Elton's. Beläget på Sickla Strand bakom tennisbanorna hittar ni denna pärla. Här kan ni också hyra SUP, kajaker, vattencykel, fika, äta lättare mat och slå er ner i gräset för en riktigt trevlig stund.

Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Elton's Café