Erbjudanden

 Afterwork

Måndag-Onsdag har vi kvällserbjudnade från 17:00-19:00 där man får 2 för 1 SUP brädor.

Vilket kort passar bäst?

Vi har utformat olika kort beroende på efterfrågan för att erbjuda våra kunder möjlighet att köra nar det passar just dig. Se en prisjämförelse sa att du på ett enkelt sätt kan hitta ett SUP/MEDLEMSKORT som tilltalar din tillvaro.

SUP-Kort GULD 4g/v: Detta kort passar dig som planerar att vara hemma mycket i sommar, redan har vetskapen att du gillar SUP, vill aktivera dig själv samt kunna bjuda vännerna/familjen på härliga dagar ute i naturen. Ett förmånligt alternativ för dig som vill skapa rutiner, hitta sinnesnärvaro med hjälp av närheten till naturen och vara aktiv. Minska stressen och öka energin. Gold digger. How bad do you want it? 

Giltighetstid 1 år S.U.P säsong motsvarar 5 månader (Juni-November månad). Jämförelsepris per tillfälle: 35 kr/h*.  

SUP-Kort SILVER 2g/v: Ett förmånligt alternativ för dig som vill skapa rutiner men inte vill känna dig bunden till något antagande. För dig känns 2g/v lagom och om du skulle vilja sticka iväg från stan kan du enkelt låna ut kortet till en familjemedlem som blir glad. Skulle du få mersmak finns även möjlighet att uppgradera till ett guldkort mot en muntlig uppgörelse. Silver dreaming. Relax don’t do it. 
Giltighetstid 1 år S.U.P säsong motsvarar 5 månader (Juni-November månad). Jämförelsepris per tillfälle: 45 kr/h*.  

SUP-Kort BRONS 1g/v: Perfekt för dig som måste komma igång. 1g/v klarar du av lätt som en plätt. Denna sommaren är din. Bronze is bronze. Smash it.  
Giltighetstid 1 år S.U.P säsong motsvarar 5 månader (Juni-November månad). Jämförelsepris per tillfälle: 60 kr/h*.  

SUP-10 Klippkort: Passar dig som har begränsat med tid men ändå vill få in SUP & närheten till naturen i ditt liv. Kanske som ett komplement till annan träning. Ett betydligt förmånligare alternativ for dig som funderar på att köra drop in one timer’s för 200kr/tillfälle.
Giltighetstid t.o.m November 2021. 

Våra periodkort är personliga men kan användas inom familj och även med vänner förutsatt att ägaren till kortet eller en familjemedlem med vänner är närvarande. Klippkort kan användas med familj och vänner med ett max på fem brädor per tillfälle.